måndag 27 juni 2016

De senaste dagarna!

I torsdags va jag först och hälsa på mitt jobb. Kul att träffa barnen och få hälsa glad sommar och säga hejdå till de som börjar skolan. Alla va så klart inte där då semestertiderna har börjat. Men fick sagt hej till några i alla fall! Var även kul att få säga hej till kollegerna och önska en glad sommar! Killen var snäll och väntade i bilen när jag var där. De tog en timme vilket jag inte hade räknat med. Jag har en snäll kille måste jag ju säga! Hade sagt han kunde ringa mig om de tog för lång tid, men de gjorde han inte utan han satt snällt och vänta!
När jag sen kom ut i bilen så kände jag verkligen att de blev lite väl mycket... Hade ont i höfterna och mådde jätte illa och var helt slut i kroppen. Fick köra och handla vatten innan vi fortsatte mot mina föräldrar! Medan killen sen var på massage så stannade jag och njöt lite av solen. 
När killen sen kom tillbaka hade han migrän och mådde inte alls bra. Så jag fick ställa in träffen med tjejerna som jag skulle på. Riktigt tråkigt, hade sätt fram i mot den. Men inte så mycket att göra, killen klara inte av att vänta i stan på mig medan jag var där och jag fixade inte att köra själv tyvärr... Så killen tog en treo och villade i skuggan medan jag badade i poolen. Blev helt yr av vattnet så de blev ett snabb bad! När killen sen mådde tillräckligt bra för att köra, körde vi hem. Tur jag inte körde för jag somnade... Sen mådde jag riktigt dåligt resten av kvällen. Mådde illa och kände mig hel slut. Så vi spenderade kvällen i soffan helt utslagna båda två!
Sen på fredagen var det dags att fira midsommar! Vi skulle till två kompisar och bara ta det lugnt. Hittade en klänning i garderoben som jag glömt jag hade. Sitter perfekt över magen men där i mot fick jag knappt på den över brösten! De var riktigt tight! Om de blir lite större kommer jag inte kunna ha den klänningen mer! Men vilken hylla man fick! Haha inte van vid att ha stora bröst! 
Kvällen blev lyckad och vi hade jätte trevligt! De blev grillat till mat och glass och jordgubbar till eftersätt! Vi spelade lite olika spel och tog de lugnt! Helt plötsligt var klockan över 2 på natten och vi fick börja ta oss hem! Va hemma vid 3:15 ungefär. Så de blev sent! Men en väldigt skoj midsommar!

Sen under natten till lördagen hade bebis magen helt plötsligt blivit större än den var dagen innan! Hade ganska ont i ligamenten (heter de så?) under fredagen så de var väl de som töjde sig helt enkelt! Men förvånade de blev vi! På eftermiddagen/kvällen så skulle vi till killens föräldrar som skulle ha lite släkt där som de inte träffar så ofta. Riktigt trevligt att träffa dem! Kvällen blev trevlig och bra! Jag mådde inte så bra där i mot, de var varmt och jag var svimfärdig/helslut/illamående och allt sånt. Fixar verkligen inte värmen! De är skönt med värme men min kropp klarar de inte. Blir nog inte bättre av att jag knappt äter! Men men!

Sen i söndags skulle vi till mina föräldrar för att grilla en del av köttet vi ska ha på min fest senare i sommar. Men av någon anledning har vakuumförpackningen släppt i kylen så de var bara att slänga allt kött för de hade blivit dåligt... Så de var ca 600 kr ner i soporna.... Så nu blir det nog smörgåstårta i stället! Dyrt, men de är inte lika mycket som behöver förberedas! Sen fick vi rabatt på ett ställe så blir lite billigare. Men tyvärr kunde de inte göra allergivänliga tårtor till oss som behöver de, så ska se om jag hittar något annat ställe som kan fixa de. Så de återstår att se helt enkelt! 

Mormor och morfar kom även till mamma och pappa på kvällen och åt mat med oss, så de var trevligt! Mormor viskade till mig att mina bröst har blivit stora! Haha! När min mormor kommenterar en sån sak, då har de minsann blivit stora!

Idag körde vi in till stan eftersom killen har ett presentkort som bara gäller på just den affären på gå gatan och presentkortet går ut på torsdag. Så lika bra att få det fixat. Så han fick handlat 4 böcker och jag 1 och vi betalade 40 kr. Helt okej tycker jag!
Sen va vi inne på ålens och handla gravid strumpbyxor som ska ha bra stötning för benen. Sen gick vi och fika för då var mina ben hel slut och jag var hungrig. Så blev en kaka som var riktigt god! Mysigt att fika med killen, de gör vi nästintill aldrig tillsammans! De var skönt att få sitta ner och vila lite, egentligen hade vi inte gått jätte mycket, men innan vi kommit halvvägs från bilen till affären så var jag hel slut i vänster ben. Så vi behövde sitta ner! Mådde väldigt illa när vi åt men fick ner kakan i alla fall!
Sen blev det apoteket för att handla en kräm som skulle va bra för bristningar/blåmärken och åderbråck. Apotekaren verkade inte tro att de är bristningar på mina ben då jag sa de är blå och röda alltid. Hördes mer som åderbråck tyckte hon och hon tycket jag skulle kolla med barnmorskan eller en läkare. Men jag har ju varit hos läkaren och de sa bara att de är bristningar… Visst fått fler nu men ändå… Får se om jag tar de med barnmorskan sen. Skulle i alla fall rådfråga barnmorskan innan jag använde krämen. Hittade även en annan skräm som va för gravida att smörja in magen med som gjorde att den inte blev så torr och då bildar bristningar. Så tänkte testa den! 
Sen blev det att titta på gravid byxor eftersom mina byxor trycker på magen nu. Hittade ett par som passar i storlek 40. Hittade även ett par shorts och där fick jag ha storlek 42. Alltså jag brukar ha storlek 38 förr men på senare tid har jag börjat få gå upp till storlek 40 för att kläder ska passa. Men ärlig talat har jag gått ner 6,5 kilo sen jag blev gravid och jag måste ha storlek 40 och 42 för att sakerna ska passa!? Och jag är ganska smal! De är i benen och inte i magen som mamma byxorna och shortsen va för små. Storlekarna verkar krympa hela tiden! De komiska va att jag och mamma satt och diskuterade detta dagen innan!   
Men i alla fall fick jag med mig ett par byxor och ett par shorts som jag kan använda! Så nu läggs mina vanliga jeans undan. Sen blev det tillbaka till bilen och köra till Ikea!
Vi skulle kolla lite barnsaker och ha lite annat till lägenheten. Så härligt att gå och kolla runt bland barnsakerna!
Sen va de dags att ta oss hem! När vi kom ut i bilen och satte oss mådde jag verkligen inte bra, fötterna gjorde ont, benen gjorde ont, höfterna gjorde ont, ryggen gjorde ont och jag mådde jätte illa. Killen fick själv gå in och handla kvällsmaten! De blev en för lång runda för mig. Har väldigt ont i hälarna när jag går här hemma nu. Och i höfterna kan jag känna av foglossningarna fast jag hade bältet på hela tiden och gick sakta med små steg. Men de blev helt enkelt för mycket. Men fick tag på en del i alla fall! Nu är jag hel slut! Sov inte bra i natt heller. Blev bara 4½ timmes sömn… Hoppas på mer sömn i natt!

Förresten så har mamma och pappa köpt en så sjukt söt åkpåse (heter de så???) till bilbarnstolen! Den är så sjukt söt!! Tusen tack för den!! Älskar den! <3<3<3
Vill med handla bebis saker nu!!!

Har blivit medlem på några loppis sidor. Och på en som heter barnloppis så är en från min klass på gymnasiet med i och jag sa till killen när jag blev medlem att jag lovar att hon kommer höra av sig till mig när hon ser att jag blivit medlem! Vi har inte pratat på minst 3-4 år! Och jo då! Idag började hon skriva! Hon ville bara veta om vi väntar barn, men hon kunde ju inte fråga de rakt ut. Men hennes frågor va ganska genomskinliga. Men hon fick till sist veta att vi väntar barn och att vi försök i nästan exakt 5 år. Skrev inget om IVF:en, orka skriva om de på sms! Men hon undrade om vi lyckades själv denna gången eller med hjälp. Så skrev själv men med hjälp av kinesisk örtmedicin. Sen fick jag förklara de, gick inte så bra på sms! Haha! Men men nu har hon fått veta vad hon va ute efter i alla fall! 

Nu är det dags att stänga ner datorn!
God natt alla!!

Älskar dig så mycket bebis! Längtar tills jag kan känna dina rörelser! <3<3<3<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar