tisdag 9 september 2014

Trolleskoj

Ja, så heter sagan jag skrev föra veckan. Läste den för barnen igår medan min kollega ritade lite bilder till. Barnen verkade uppskatta sagan och de lyssnade noga! Tyckte jag var riktigt kul!

Men från de ena till de andra jag känner mig helt slut! Stämningen är kanske inte den bästa på jobb och jag påverkas rejält. Huvudvärk, frustrerad, panik, trött, hjärtklappning och tålamod brist. Inte okej! Jag vill må bra!!! Försöker stressa ner men lyckas inte så bra. Har börja få ont i halsen igen.... livrädd att bli sjuk till torsdag. Och vad händer inte då!? Jo, kollegan på jobb har mega ont i halsen och får till sist upp maten.... NEJ!!!! Smitta inte mig, skickade hem henne direkt (hade redan sagt att hon kunde gå hem eftersom hon inte mådde bra). Håller nu tummar och tår att jag inte blir dålig!!!. Försöker till och med dricka te för att se om det hjälper. än gör det inte de!

I vilket fall som helst känner jag att jag skulle behöva stärka min roll som pedagog. Så funderade på att beställa någon bok som jag kan läsa som jag kan få lite tips och idéer i från. Vet bara inte vilken. Men jag tänker vidare! Hörde ju av mig till högskolor i söndags och fick svar från båda tilltänkta igår. Ingen av de startar normal förskollärarutbildning till våren. En av de har flexibel variant men den fick jag inte söka eftersom jag inte jobbat tillräckligt länge.  Den andra på den skolan jag helt vill läsa på distans på verkar starta en distans utbildning nästa år till hösten. Nu hoppas jag bara att jag får söka den eftersom jag inte jobbat så länge som krävs när det är dags att börja.

Hur det blir efter jul nu när jag inte kan söka utbildning som jag tänk har jag ingen aning om. De var ju min nödlösning. men vi får se hur det går helt enkelt. Kollar jobb var vecka så kanske hittar något!

Har bakat bröd idag! Älskar hemma bakade bröd! Det smakar gått och jag får inte ont i magen av de! Kommer jag ihåg det så kommer det upp en bild senare idag på sirapslimporna.

Men vet ni vad!? I övermorgon är det dags att åka till IVF kliniken!! Jag längtar mer och mer och hoppas att allt går bra Hoppas att morgondagen går snabbt så det blir snabbare torsdag!

Nu ska jag återgå till att hålla på att somna i soffan. Trötta kramar<3

1 kommentar:

  1. Det ska bli roligt att läsa sagan sen. I dag håller jag mina två tummar för er <3<3<3

    SvaraRadera